Nieuwe samenwerking met Kidsproof Utrecht

Kidsproof is de nieuwe samenwerkingspartner van Groen doet goed Utrecht. Jakobien van Seventer, de sitemanager van Kidsproof Utrecht, legt uit wat Kidsproof doet en waarom ze graag aansluiten bij Groen doet goed: “Nóg meer aandacht voor natuuruitjes.”

“Op Kidsproof.nl vinden ouders het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in de omgeving. Ideaal voor (groot)ouders van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. In Utrecht zijn zoveel leuke organisaties, verenigingen en ondernemers die prachtige activiteiten aanbieden voor kinderen, maar helaas kennen lang niet alle ouders deze initiatieven. Dat vinden wij zo zonde!

Daarom zijn we 1,5 jaar geleden op http://www.kidsproof.nl gestart met het in kaart brengen van een actuele uitagenda voor kinderen, heel veel eropuit-tips voor het hele gezin, een overzicht van leuke (sport)clubs, workshops en lessen, ideeën voor verjaardagsfeestjes, fijne kinderwinkels, kindvriendelijke eetgelegenheden en praktische adressen voor zorg en opvoeding. Allemaal in en om Utrecht.

Wij merken dat een deel van de ouders die op Kidsproof kijkt heel geïnteresseerd is in natuuruitjes. Ook zijn er mensen die er zelf niet naar zoeken maar op onze site de ‘groene tips’ tussen de andere tips zien staan en daar heel enthousiast over worden. Het zou fantastisch zijn als wij door samen te werken met ‘Groen doet goed’ de natuurgebieden en natuuruitjes in en om Utrecht nóg meer onder de aandacht kunnen brengen.”